Kiinteistökaupan asiantuntijapalvelut

 Tarvitsetko neuvonantajaa kiinteistökaupan toteuttamiseen tai kaipaatko työrukkasta, joka hoitaa osto- tai myyntiprojektin ammattitaidolla ja luottamuksellisesti?

Jyrärinne on riippumaton kiinteistöalan asiantuntija, jolla on erityisosaamista vaativien kiinteistöjen omistusjärjestelyjen  läpiviennistä ja suurten asuntokokonaisuuksien kaupasta.

Toimialueena on koko Suomi.

salkku_syva_200px

 

Asuntokokonaisuuksien kaupan järjestelyt

Tarjoamme erikoisosaamista asuntokokonaisuuksien kaupan järjestelyihin.  Olemme tehneet myös  seurakuntien ja yleishyödyllisten yhdistysten kiinteistöjen kaupallisia järjestelyjä.

Kiinteisöarviointi (AKA, KHK)

Toteutamme AKA- ja KHK-auktorisoituja kiinteistöjen arviointeja pankeille, vakuutusyhtiöille, asianajotoimistoille sekä teollisuuslaitosten ja kiinteistöjen omistajille.  Jyrärinteen palveluita käytetään myös vakuutusarvioinneissa, perinnönjakotilanteissa sekä tilinpäätöksen tukena.

Miksi kannattaa varmistaa, että kiinteistöarvioijasi on Keskuskauppakamarin yleisauktorisoima ja hyväksymä?

Palvelut 1

Keskuskauppakamari toteaa sivuillaan: ”Auktorisoidut kiinteistöarvioijat (AKA) edustavat alansa parasta osaamista. Heidän tehtävänsä on puolueettomasti arvioida kiinteistön arvo.”

Voit lukea heidän sivuiltaan myös tarkemman selityksen, mitä AKA ja KHK tarkoittavat  ja missä tilanteissa kannattaa käyttää yleisauktorisoitua kiinteistöarvioitsijaa. Auktorisoitu kiinteistöarvioija tekee arvioinnin määräysten sekä  kansainvälisen arviointistandardin mukaisesti.

Voit halutessasi varmistaa  Jyrärinteen AKA-auktorisoinnin ja KHK-hyväksynnän.